The beginning
Door: danai
Blijf op de hoogte en volg Danai
10 Juli 2011 | Nederland, Nuenen
Morgen is het zover, de eerste dag van een avontuur dat vorig jaar herfst begon met de eerste voorbereidingen. Informatie verzamelen, inschrijven voor het project, wachten op goedkeuring, de tickets,... en toen was het definitief: in mijn eentje naar Amerika, mijzelf inzetten als vrijwilliger. Het leek nog zover weg. Zo'n twaalf weken geleden begon ik officieel met aftellen en ondanks dat niemand het van mij wilde aannemen, zijn die weken toch echt voorbij gevlogen. Afgelopen vrijdag was mijn -voorlopig- laatste werkdag. Ik ben me toch verwend door mijn collega's. Thanks folks! :)
Morgenmiddag brengen mijn moeder, oom en tante me naar Schiphol. Ik slaap een nachtje in hotel Yotel (op Schiphol zelf). Op dinsdag 12 juli om 10.20 uur vertrekt het vliegtuig (British Airways) naar Londen Gatwick. Dat is een uurtje vliegen. Om 13.25 uur Nederlandse tijd vertrekt het vliegtuig (American Airlines) van Londen Gatwick naar Tampa, Florida. Als alles volgens planning verloopt, kom ik daar om 22.45 uur Nederlandse tijd aan (15.45 uur lokale tijd). Ik word van het vliegveld opgehaald door Jim, de eigenaar van het Wildlife Survival Sanctuary in Spring Hill. Daar ga ik 8 weken vrijwilligerswerk doen. Ik verblijf intern. Meer informatie over het soort werk vind je hier: http://www.ecovolunteer.nl/verenigde_staten_katten.html
Na deze 8 weken in Florida ga ik nog eens 3 weken reizen in Texas. Samen met (reis)maatje en shopaholic soulmate Eddie! :)
Via deze blog houd ik iedereen die geïnteresseerd is, op de hoogte van mijn belevenissen tijdens mijn alweer vierde reis naar de US of A. Dit wordt weer een heel nieuwe ervaring. Just can't get enough. ;)
See y'all laterz, alligatorz
Danai
[foto's verwijderd i.v.m. te weinig ruimte]
10 Juli 2011 - 16:13
Zilla:
Meissie heeeel veel succes!!! Vooral veel genieten van alle mooie, nieuwe dingen die op je pad komen!! Doe Jim de groeten ;) xx -
10 Juli 2011 - 16:37
Mariella:
Hai meiske, ik kom je morgen nog even een dikke knuf geven voordat je de straat uit mag rijden. ik ga je zeker volgen en kijk nu al uit naar je verslagen!!!! xxxx -
10 Juli 2011 - 17:32
Corine:
Ik wens je heel, heel, heel veel plezier meis!!! Volgende trip naar de USA moet je Arkansas maar in de planning opnemen! ;-) -
10 Juli 2011 - 17:58
Amanda:
Heel plezier! En dat je maar veel mooie ervaringen mag opdoen daar. x -
10 Juli 2011 - 18:24
Marloes:
Ga er maar heel erg van genieten Toekie! Ik word je trouwe volger! -
10 Juli 2011 - 18:24
Monique:
Heel veel plezier en een veilige reis. Maak er een onvergetelijke tijd van! -
10 Juli 2011 - 18:40
Deesje:
Lieverd, ik ben blij dat ik je nog even een knuffel heb kunnen geven voordat je aan je nieuwe avontuur begint. Ik hoop dat je de zenuwen een beetje onder controle kunt houden, maar je moet zo denken, als je eenmaal in de lucht zit, kun je nog maar aan 1 ding denken: US of A here I come again!!! Geniet van al het moois wat je te wachten staat, en ik ga je trouw volgen... dikke kus en I luf joe -
10 Juli 2011 - 19:18
Mamma Sloor:
Danai,ik vind het supercool voor je.
Kan er nu al van genieten, en ik kijk uit naar je verhalen.Go girl!!!!!
xxx -
10 Juli 2011 - 19:21
Yvonne:
Danai, ga er lekker van genieten en denk niet aan ons.
Het werk komt over 3 maanden wel weer een keer.
Heel veel plezier en ik ben benieuwd naar al je ervaringen.
Ik zal je zeker volgen.
Yvonne -
10 Juli 2011 - 19:43
Dymphie:
Hoi danai
Wat leuk dat ik je zo kan volgen. Heel veel plezier en ik lees je ervaringen wel
Liefs dymphir -
10 Juli 2011 - 20:52
Maarten:
Goeie reis morgen en geniet van je avontuur! Tampa Airport is een mooi vliegveld! ;) Groetjes! -
10 Juli 2011 - 21:01
Aukje:
Helaas niet meer kunnen afspreken maar een hele goede reis!
En uiteraard heel veel plezier!! Houd ons op de hoogte, ben beniewd naar je erste verslagen en foto's! :D
Xx -
11 Juli 2011 - 14:15
Dominique:
Hoi Danai!
Heel veel plezier en geniet ervan!!
Xxx Dominique -
11 Juli 2011 - 17:16
Sanne:
Hai lieve Danai,
Nogmaals heel veel plezier toegewenst tijdens dit gave avontuur! Uiteraard ga ik je volgen, ik ben ontzettend benieuwd naar al je verhalen.
Geniet van deze ervaring want voor je het weet zit je weer in het vliegtuis terug naar huis!
Enne, maak veel foto's hè, zodat je ons allemaal lekker kan laten meegenieten en stiekem een beetje jaloers kan maken.
Dikke knuffel & kus,
Sanne -
12 Juli 2011 - 12:46
Catinka:
Hoi Danai
Veel plezier en geniet er lekker van
12 Juli 2011 - 14:23
Kitt:
Hi Danai!!
Super zeg! Ik ga je blog zeker volgen!! Lijkt me gaaf zo vrijwilligerswerk! Als je je verveelt mag je steeds mijn blog volgen kidandtheworld.waarbenjij.nu ;) Canada avontuur
Vééééél plezier ginds!! -
12 Juli 2011 - 19:47
Roy:
Doe wat je het liefste doet en pas goed op jezelf. Veel plezier in the Sunshine State! -
13 Juli 2011 - 06:38
Henk En Carla Haer:
We wensen je een geweldige verblijf in Amerika. We zullen je volgen en kijken uit naar alle avonturen die je meemaakt en gaat meemaken.
Heel veel plezier en dikke kus. -
13 Juli 2011 - 17:22
Eric:
Danai,
ik wens je heel veel plezier en mooie ervaringen toe!
Benieuwd naar je reisverslagen......
EricC -
22 Juli 2011 - 11:16